Lajm

I Paska Thënë Vetë, Gazetarja Shqiptare: Burrit I Propozova Vetë Për Martesë, Ishim Në Plazh Në Jug

Në jetë të gjithë marrin shumë vendime që në momentet e para me edukimin e deri tek ato më të të rëndësishmet tek martesa. Por sa të përgatitur janë të rinjtë sot për të hedhur këtë hap, sa informacione kanë dhe si ka qenë dikur?Shtyp reklamen per ta shikuar videon

Në jetë të gjithë marrin shumë vendime që në momentet e para me edukimin e deri tek ato më të të rëndësishmet tek martesa. Por sa të përgatitur janë të rinjtë sot për të hedhur këtë hap, sa informacione kanë dhe si ka qenë dikur?Shtyp reklamen per ta shikuar videon