Lajm

Hapni sytë/ Nëse shihni këto vija të bardha në fileton e pulës mos e gatuani e mos ua jepni fëmijëve

Mishi i pulës është jashtëzakonisht i konsumueshëm dhe i lehtë për t’u përgatitur. Për këtë arsye shumë nga ne e zgjedhin për ta gatuar edhe për faktin se përgatit shpejt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

hpesh, mishi i pulës rekomandohet si një zgjedhje e shëndetshme por ka diçka që ju duhet ta kontrolloni tek ky produkt. Bujqësia Botërore ka publikuar një video në lidhje me vijat e bardha që ndodhen tek mishi i pulës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet