Lajm

HABlT i riu shqiptar: Lashë nënë e babë për ty, kthehu të Iutem se do të bëj…

E dua akoma, por ajo më ka zhgë njye r pa masë. Me këtë vajzën qëndruam dy vite të lidhur. Ajo është 20 vjeçe. Unë isha gati ta merrja në shtëpi. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por ajo nuk donte të jetonte me prindërit e mia. Dakord i ka prej shtëpisë. Nuk i pëlqente shokët e mi se vinin LL oto, ok u largova dhe nga shokët. Rrija gjithë kohën pas saj, sa më hoqën edhe nga puna që mezi e kisha gjetur. Sa po bëhesha gati të dilja në shtëpi me q era me të vetëm, ajo më bën bo mb ën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet