Lajm

Dra më e madhe në familje! I thotë babait se i pëlqejnë meshkujt, ai e detyron të bëjë se ks tresh me…

Është detyruar të ketë marr/ëdhënie se/ksuale në moshën 11 vjeç me njerkën e tij për të “ku/ruar” hom/ose/ksual itetin. Historia shqetësuese vjen nga Bracknell, Angli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I riu Daniel Dowling u detyrua të shikonte video por.nogr afike dhe të merrte pjesë në “tre she” me babain e tij Richard dhe partneres e saj, Annette Breakspear. Daniel, i cili tani është 36 vj eç, ka vendosur të largohet nga an onimiteti dhe të tregojë se çfarë ka ndodhur në adol eshencën e tij për “Sunday Mirror”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet