Lajm

(Video) Zoti të mbaj dorën! Ndodh një ciklon i madh, aq sa shtëpitë kanë fluturuar

Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…Cikloni tropikal “Seroja” god iti bregdetin shtetëror të Australisë Perëndimore me erëra të forta deri në 170 km/h brenda natës, thanë zyrtarët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qyteti i Kalbarrit mori god itjen më të rëndë nga stuhia, ku u dëmtuan shtëpi dhe çatitë “fluturuan” në ajër, u thyen pemë, u rrëzuan shtylla elektrike, si dhe rrugët të mbushura plot me mbeturina.“Ne jemi një qytet i vogël. Gjysma e tij është rrafshuarNdiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

\\