Lajm

Shqiptarja: Si Hapi Sytë Burri ItaIian Kur Më Gjeti Të Vi Rjër. Ajo Që Më Tha Më Ia Pa Fjalë…!!!

Sa herë preket tema e v irgjërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer për historinë e saj.“Nuk jam e shèmtùar. As nuk jam prápáníke. As nuk jam qèpùr. Por më kanë zhg.ënjyer edhe mua në dashuri. Jam 27 vj eçe sot.E kam qenë në një lidhje 3-vjeçare me një djalë po nga Shkodra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet