Lajm

Rrëfen Vajza Shqiptare: Dola një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më bëri të dridhem kur e pash…

Një vajzë ka zbuluar se gruaja e vëllait tra dhëton këtë të fundit. Vajza thotë se tra dhëtinë e ka zbuluar vetë një natë kur e ka zënë kunatën me një tjetër. Kjo është historia e rrëfyer për“Jam shumë e mërzitur dhe kjo dilemë po më merr frymën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale.Por në Tiranë u njoh me kunatën dhe u martuan. Ajo nuk i afrohet kërkund vëllait tim, por që të mos ja prishnim ne asnjëri në familje nuk dolëm kundër kësaj lidhjeje.Vëllai ka 5 muaj që ka shkuar jashtë vendit për një tip masteri dhe nusja e tij jeton me ne këto muaj.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…