Lajm

Oh Zot shikoni çfarë i bën gruaja da.shn.ores së burrit-[ VIDEO]

të tra.dht.ohe.sh nuk është e lehtë, por kjo grua duket se e ka shfryrë d.u.fin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky është momenti tr .o .n .dit.ës kur një grua e ne.rv.ozu.ar pë.rba.llet me das.hno.ren e burrit të saj – duke e go.d .it .ur atë nëntë herë në kokë.Ngjarja ka ndodhur në Bangkok, Tajlandë dhe është bërë viral në rrjete sociale.Shikojeni://Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…