Lajm

O zot në dorën tënde/ Lind fëmija i parë me tre koka, lutuni për të

Një foshnjë vajzë e cila ka lindur në Indi ka sh ok ua r keq mjekët pasi ka lindur me 3 koka. Anëtarët e familjes thuhet se janë “të sho k uar” pas lindjes së paza ko ntë të enjten e kaluar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëna e foshnjës u paraqit në një qendër shëndetësore në lagjen Etah të Uttar Pradesh, pasi kishte vu aj t ur d h im bje ek str eme në vendin e saj të punës duke qenë në muajin e fundit të shtatzënisë. Por të afërmit dhe m je kë t mbetën jashtë mase të hab itur kur nëna e re lindi një fëmijë me tre “koka/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet