Lajm

“Nuk besoj se s’ke pasur një lidhje më parë”, Anxhelo çudit në takimin me Sindin

Takimi mes Sindit dhe Anxhelos ka nisur me mosbesim. Ai i ka thënë Sindin se nuk e beson se nuk ka pasur një lidhje më parë.Ndërsa Sindi e ka kundërshtuar./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sindi: Ke tradhtuar?Anxhelo: Jo, mund vetëm të kem folur në telefon kur jam ndarë me atë që kam qenë lidhur.Sindi: Quhet tradhti.Anxhelo: Unë mendoj që ti ke pas lidhje.Sindi: Jo nuk kam qenë e lidhur.: Rumania është një vend ndryshe nga Shqipëria, ke lëvizur ke pas dalë, mendoj që ke pas një/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet