Lajm

NJlHUNl me vajzën SlMPATlKE e cila është plot 195 cm dhe nuk po gjen dot të dashur prej GJATËSlSË (Foto)

NJlHUNl me vajzën SlMPATlKE e cila është plot 195 cm dhe nuk po gjen dot të dashur prej GJATËSlSË /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ish-atlete britanike që është e gjatë 195 cm ka deklaruar se nuk po gjen dot “shpirtin binjak”.Gjatësia ka ndikuar për k;eq në jetën e Jade Slavin, e cila ka përjetuar buIIizëm prej vitesh.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…