Lajm

Nëna 108 vjeçare, na tregon sekretin e jetëgjatësisë së saj: Besimi në Zot dhe…

Kjo histori po ben xhiron e rrjetit. Brezi i gjyshërve tanë kanë pasur fatin e mirë që të ushqehen shëndetshëm, ndoshta vërtet kanë pasur më pak ama e dinin se çfarë po konsumonin dhe kjo bën që të jenë të shëndetshëm, e me raste të kalojnë 100 vite jetëgj/atësi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

I pyetur për sek/retin e jetëgj/atësisë së gjyshes, Armando përgjigjet: Sekreti i saj është ushqimi dhe besimi në Zot. Gjyshja nuk konsumon absolutisht ushqime me yndyrë. Dhe të paktën që prej 25 vitesh që kam lindur unë, nuk mbaj mend të ketë shkuar ndonjëherë për vizitë në spitale. Është kënaqësi kur më tregon historitë nga koha kur ka jetuar”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT