Lajm

Kapen Keq Gazetarja Dhe Modelja Shqiptare Dhe Leshojnë Gojën Fare: Ti I Ke Hapur Këmbët Për Shefin Dhe Më Merr Mua Idenë….

Promoja e një emisioni e lançuar nga gazetarja Sidorela Gjoni, është bërë objekt përplasje mes saj dhe modeles Silvana Bushati. Kjo e fundit e njohur dhe si Presidente e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Akademisë Konservatore të Kujtim Gjuzit.“Jashtë loje” është emisioni që Gjoni lajmëron se do të hapë së shpejti, ndërsa modelja Silvana Bushati e a kuzon se ideja dhe projekti janë të sajat, dhe i ka bërë para 1 viti.….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet