Lajm

Ishte kaq e re dhe e bukur:28 vjeça.rja jep shpirt në banesë, ish i dashuri e quantë të shëm.tuar

Një 28-vjeçare i dha fu nd j etës pasi ish i dashuri i thoshte se ishte e shë mtuar dhe e shë ndoshë. Madje ajo la edhe shkollën pas këtyre fjalëve.E reja dha shpirt në apartamentin e saj në muajin mars. Ish i dashuri e po shtër onte dhe ajo nuk e p ërba lloi dot më jetën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një 28-vjeçare i dha fu nd j etës pasi ish i dashuri i thoshte se ishte e shë mtuar dhe e shë ndoshë. Madje ajo la edhe shkollën pas këtyre fjalëve.E reja dha shpirt në apartamentin e saj në muajin mars. Ish i dashuri e po shtër onte dhe ajo nuk e p ërba lloi dot më jetën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet