Lajm

I martuar dhe me fëmijë? Fatjoni ‘PërPuthen’ rrëfen të vërtetën!!

ation Kuqari, ish-konkùrrénti i programit “Për’Puthen” ka qenë së fundmi i ftùar në emisionin ‘Glamour Zone’. Për herë të parë ai sqaroi publikun në lídhje me një foto, e cila solli mjaft re àgime në rrjet.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Fationi shfàqej pranë një vajze, e cila po shtýnte karrocën e një foshnje. U tha se Fationi ishte baba, dhe kishte gënjyer publikun.“Asnjëherë”. Përsa i përket pyetjes se a ka tràdhtuar ai, Fationi u përgjigj:“Unë jam tip shumë i qëndrueshëm, por të them të drejtën, kam tràdhtuar. Njëherë e kam bërë dhe ia kam thënë. Ndàrja ime erdhi pikërisht se ia thash.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë