Lajm

Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zjarrfikësit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën tro nditëse!

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çuditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhduk, dhe pronarja e deshperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney, Buckinghamshire. Ajo u shkatërrua kur mashkulli i saj i dashur, Lulu, papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund.Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë!Më në fund, ekipi i zjarrfikësve erdhi per ndihmë.//Me posht keni video kl,iko.jeni ne rek,la,men por pritni pak deri te largohet…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet