Lajm

E tregon i biri pas shumë vitesh, ky është amaneti që la Enver Hoxha 9 ditë para se të je pte shpirt: Më tha ruaj…!!!

E tregon i biri pas shumë vitesh, ky është amaneti që la Enver Hoxha 9 ditë para se të je pte shpirt: Më tha ruaj…!!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Djali i ish-udhë heqësit kom unist Enver Hoxha ka rrë fyer amanetin e fundit që i dha babai i tij 9 ditë para se të vdi ste.Sokol Hoxha thotë: Nuk di ta them me saktësi.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…