Lajm

E tregon i biri pas shumë vitesh, ky është amaneti që Ia Enver Hoxha para se të VDlSTE

Djali i ish-udhë heqësit kom unist Enver Hoxha ka rrë fyer amanetin e fundit që i dha babai i tij 9 ditë para se të vdi ste.Sokol Hoxha thotë: Nuk di ta them me saktësi. Ndoshta për zgjedhjet e drejta që kisha bërë në jetë, gjë që ma ka thënë disa herë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Më vjen keq që nuk i jam hapur, madje kur ai më është hapur, unë i jam mby llur”.Po ashtu, Sokoli thotë se Enveri kishte pikë të do bët nusen e tij, Lilianën dhe kjo gjë kishte shka ktuar shqe tësim në familjen Hoxha/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet