Lajm

Çfarë po ndodh keshtu? Kësaj video rralle kush mund ti pë.rballojë, diçka e FRl.’KSHME…! (Video)

Kësaj video rall kush mund ti për.ballo.jë, diçka e fri.ksh.me ! (Video) Një meteor që ka rë.në në Skoci duke lënë qindra njerëz të ha.bitur. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai ka rënë në zonën mes Invernesit dhe Edinburgut duke lënë një fashë të gjatë dritë pas. Rë.nia e tij është filmuar edhe nga kalimtarë rastësisht, por au.tori.tetet nuk kanë asnjë shpjegim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet