Lajm

Zbulohet Pse femrat bërtasin kur bëjn s*ks me burra tjerë! [VIDEO]

Në të vërtetë një studim i publikuar në revistën shkencore “Archives of S.exual Behavior” ka zbuluar se nuk ekziston asnjë lidhje mes org.azmës së femrës dhe shprehisë me zë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo pasi u zhvillua një sondazh bazuar në 71 femra me moshë nga 18 deri në 48 vjeçe, dhe në pjesën më të madhe të rasteve, u zbulua e vërteta.Femrat që ul.ërasin me fo.rcë gjatë raportit se.ksual, e bëjnë vetëm për të kënaqur dhe stimuluar partnerin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet