Lajm

Unë Jam L*V Ira Modelja E Nohur Shqiptare Që Bën Bujë Për Çdo Gjë Që Bën…

E natyra e saj pa kom plekse është dës hmuar së fundmi edhe në një intervistë në emisionin ‘6 Ditë pa Ermalin’. Në një pjesë të intervistës, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vildanja tregon aftësitë e saj në imitimin e theksit indian dhe atij rus në gjuhën angleze, me të cilin kishte hasur në vështirësi për t’u kuptuar në fillimet e saj të jetesës në SHBA./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet