Lajm

Rudina tregon ku e BËRl për herë të parë dhe vendin e çuditshëm

Rudina tregon ku e BËRl për herë të parë dhe vendin e çuditshëm/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Natyra e saj e drejtpërdrejtë dhe e çiltër e ka kthyer në një prej moderatorëve më të pëlqyera për publikun shqiptar..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…