Lajm

Mimoza nga Shkodra tregon si Humbi 30 kg! Dieta që po “çme nd” të gjitha femrat

Ketonet janë molekula të tretshme në ujë, të cilat zëve.ndësojnë glukozën, kur marrja e ka.rbohidrateve është e ulët. Në fakt, dieta ketogjene u konceptua për të ndihmuar fëmijët me epil.epsi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sot, entuziastët e mirëqenies dhe shëndetit e praktikojnë dietën keto me shumë dashamirësi. Megjithatë, shumica e praktikojnë për të rënë në peshë apo për të ulur di.abetin. Njohuritë bazike mbi ag.jërimin me interval kohor të caktuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet