Lajm

“Më puthi, më futi në makinë dhe përfunduam në ‘mëkat’, por problemi erdhi më vonë”

Që ditën e parë që ai ka ardhur në kompani, e dalluam në sytë tanë që pati një shkëndijë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas disa takimesh në punë, ai më ftoi një pasdite për një kafe, dhe kimia jonë ishte e paevitueshme. Pas kafes, disa ditë më vonë më ftoi në një darkë.Gjeta justifikim për tim shoq dhe dola, sepse vërtetë kisha filluar të fiksohesha shumë pas tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet