Lajm

Kamera filmon gruan me shokun e burrit, ai zbulon të vërtetën sho kuese

Një grua që thotë “çfarë po bën”…Kurse burri që shikohet i përgjigjet “më ke munguar”. Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistuar t radhëtinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo ka ndodhur në Kinë. Kur një burrë harroi a k sidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e t radhetonte me shokun e tij të ngushtë. Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet