Lajm

Ishte në fokusin e shumë medieve botërore, nënë e bijë sot edhe në muralin e Bllacës

Në Bllacën e Hanit të Elezit është përuruar sot ‘ Muri i Kujtesës’, në qendër të së cilit qëndron fotografia e Shefrie Lutës me vajzën e saj Besianën, teksa po iknin nga ushtria serbe, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Krahas fotografisë, në mur janë shkruar edhe statistika të shpërnguljes së shqiptarëve përmes kufirit, si dhe thënie të politikanëve botërorë për luftën e viteve 1998-1999./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet