Lajm

Habit 28-Vjeçarja Me Deklaratën: S’kam Pasur Ndonjëherë Të Dashur E As Kam Puthur Por Dua Të Kem Një Fëmije Me Nje Te Huaj

28-vjeçarja ka thënë se s’ka pasur fare të dashur dhe se nuk ka put hur fare. Mirëpo ajo ka vendosur që të bëhet nënë.mm/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo thotë: “Unë gjithmonë kam dashur fëmijë dhe nuk mund ta shoh veten duke mos i pasur. Kjo është arsyeja pse unë doja të ng rija vezët e mia tani, ndërsa ato janë ende të reja dhe të shëndetshme. Ajo është në një histori dashurie tashmë me Curtis Pritchard./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet