Lajm

Gazetari i njohur jep aIarmin: Këngëtari shqiptar vetem 35 vjeç po vd.es në b u r gun e…

Gazetari i njohur jep aIarmin: Këngëtari shqiptar vetem 35 vjeç po vd.es në b u r gun e…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gazetari i njohur shqiptar në Greqi, Shpëtim Zinxhiria, ka deno.ncuar një tjetër rast të një shqiptari, i cili ka mbetur sa.kat në burgun grek. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…