Lajm

Fshati në Shqipëri, ku çdo burrë ka të drejtë të SHK0JË me të gjitha gratë dhe… Po ku ndodhet?

Fshati në Shqipëri, ku çdo burrë ka të drejtë të SHK0JË me të gjitha gratë dhe… Po ku ndodhet?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

S hqipëria është vendi i çudirave. A e dini se në vendin tonë ekziston një fshat me tradita vërtetë të çuditshme, i cili njihet njihet si vendi i lirisë seksuale,…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…