Lajm

E Reja Kërkon Hallën E Saj: Kemi 7 Vite Pa Folur, E Doja Shumë Por…

Në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, ka qenë e ftuar një vajzë 20 vjeç e quajtur Alfrida e cila dëshiron që të takojë hallën e saj që ka h umbur kontaktet para shumë vitesh. Ajo ka treguar historinë e hallës që quhet Rudina e cila ka pasur një jetë të v ështirë me njerkën dhe të atin e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo: Para shumë vitesh gjyshi me gjyshen nga ana e babit janë nd arë, nga kjo martesë kanë patur tre fëmijë, babi im dhe dy motra më të vogla. Kur u nd anë gjyshi me nënën, babai dhe halla e vogël Rudina, vendosën të jetonin me gjyshin, kurse motra e madhe me nënën. Pas ca kohësh gjyshi u martua prapë dhe nga kjo martesë pati dhe dy çuna… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre