Lajm

Djali i prezanton vajzën familjes së tij, po ajo u trondit kur pa sa i varfër ishte. Prindërit e tij u prekën shumë pasi dëgjuan fjalët e saj..

Unë quhem Sam,i lindur dhe i rritur në një zonë rurale.Familja ime nuk ishte mire nga gjendja financiare pasi që të dy prindërit e mi ishin fermerë që drejtonin një fermë të vogël pranë shtëpisë sonë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Ne bënim një jetë modeste dhe kishte raste kur nuk kishim mjaftueshem për të ngrënë.Kjo ishte arsyeja pse unë kam qenë i vendosur të paguaj vitet e tyre të sakrificave,duke studiuar shumë që të hyja në universitet dhe te kisha nje punë me pagë të mirë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet