Lajm

A Është Ende E Vir.Gër Shkendije Mujaj, Flet Këngëtarja [VIDEO]

Dikur e njihnim si këngëtare, mirëpo ka kohë që më nuk po këndon, nuk po sjellë risi në muzikë,Shkendije Mujaj më tepër mbetet aktuale falë fotove provokative./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për vite me radhë, të pasmet e kanë mbajtur në qendër të vëmendjes Shkendijen.Megjithatë, ajo është e fortë edhe në një aspekt tjetër, në lëshimin e deklaratave bomastike dhe nganjëherë të çuditshme… perme teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj