Lajm

Skena të nx.ehta me të dash.urën duke e puthur në… DaIin pamjet e deputetit që po bëjnë NAMlN në rrjet (VIDEO)

Skena të nx.ehta me të dash.urën duke e puthur në… DaIin pamjet e deputetit që po bëjnë NAMlN në rrjet (VIDEO)

Mediat kanë pu/blikuar pamjet kur një deputet argjentinas është kapur në skena in time gjatë një takimi që po zhvillohej online …ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…