Lajm

“Se më deshi k*ri…”/ Naumi del nga binaret me Linditën, e of.endon keq pasi braktisi takimin

“Se më deshi k*ri…”/ Naumi del nga binaret me Linditën, e of.endon keq pasi braktisi takimin

Lindita: Nuk të lejoj të më shash familjen time. Kush je ti të më prekësh në familje. Kujt i thua kështu fjalësh? Je injorant? Kush je ti? .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…