Lajm

Prej tani Greqia ndryshon ligjin mbi emigraacionin, Shqiptaret mund të…

Prej tani Greqia ndryshon ligjin mbi emigraacionin, Shqiptaret mund të…

Edhe pse me vonesë, shteti helen emigrantëtt shqiptarë që jetojnë e punojnë në Greqi, e që kanë arritur të marrin idd biometrike të qëndrimit në këtë shtet, do të kenë mundësi të kenë disa të drejta të tjera..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…