Lajm

Nuk pranoi të diIte me të se ishte Iavazhier, mësimi që i jep djaIi është i paparë…!!

Nuk pranoi të diIte me të se ishte Iavazhier, mësimi që i jep djaIi është i paparë…!!

Daniel Saavedra njihet për videot e tij të eksperimenteve sociale në rrj et, dhe këtë herë i shkoi në mendje të “ma skohej” si lavazhier dhe të realizonte eksperimentin..…ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…