Lajm

“Nuk jam рenduar”/ Luljeta Bozo ѕqaron deklaratat për Enver Hoxhën: Reagimet ishin keqkuрtime! Nuk kam aѕnjë рroblem që të hapen…

“Nuk jam рenduar”/ Luljeta Bozo ѕqaron deklaratat për Enver Hoxhën: Reagimet ishin keqkuрtime! Nuk kam aѕnjë рroblem që të hapen…

“Unë e kam thënë qartë qëndrimin tim, nuk jam penduar për atë deklaratë pasi reagimet ishin keqkuptime. Pse nuk e morën të gjithë frazën..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…