Lajm

Me Vello Dhe Fustan Të Bardhë/ Nusja Shtatzënë Humb Jetën Para Se Të Shkonte Në Altar, Dhëndëri S’duron Dot Dhe…

Me Vello Dhe Fustan Të Bardhë/ Nusja Shtatzënë Humb Jetën Para Se Të Shkonte Në Altar, Dhëndëri S’duron Dot Dhe…

Një nuse shtatzënë ka vd ek ur pak minuta përpara se të arrinte në altar, duke e lënë bashkëshortin të ve, vetëm me fëmijën e tyre të porsalindur që u soll në jetë me u r gje nc ë, me pr erj e ce za rian e .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…