Lajm

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997

Kjo Është Gruaja Që Ndaloi Ndërhyrjen E Ushtrisë Greke Në Shqipëri Në Vitin 1997

“Miku i mirë në ditë të keqe”. Këtë duhet të kenë menduar edhe shtetarët e lartë të Turqisë kur i kanë afruar Shqipërisë ndihma ka kursin në ditët më të vshtira të saj. “500 vjet vëllazërim…”.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…