Lajm

I biri tallej me shokët e varfër të klasës, nëna zemërohet dhe i mbyll gojën me këtë ndëshkim (prindër lexojeni)

I biri tallej me shokët e varfër të klasës, nëna zemërohet dhe i mbyll gojën me këtë ndëshkim (prindër lexojeni)

Për këtë arsye, një nënë amerikane ishte shumë e shqetësuar kur pa që djali i saj filloi të gjykojë dhe kritikojë shokët e klasës që nuk vishen me rroba të markës ose që blejnë në dyqane me kosto të ulët..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…