Lajm

Fëmijët dhe nipërit e Titos bëhen milionerë? Sa vlen pasuria e Josip Broz-it

Fëmijët dhe nipërit e Titos bëhen milionerë? Sa vlen pasuria e Josip Broz-it

Familjarët e Josip Broz Titos, të afërmit dhe trashëgimtarët e pasurisë së tij, këto ditë më padurim po presin të dëgjojnë se çfarë u kishte lënë i afërmi i tyre nga trashëgimia..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…