Lajm

Avokati shqiptar martohet me shokun e ngushtë: Jemi të lumtur së shpejti do bëjmë edhe fëmijë..!!

Avokati shqiptar martohet me shokun e ngushtë: Jemi të lumtur së shpejti do bëjmë edhe fëmijë..!!

.I pyetur nga Bieta nëse mendojnë për fëmijë, Nick u përgjigj: “Po, ne të dy duam shumë të jemi prindër dhe po thashë jo, më v r et gjyshja. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…