Lajm

Zona “aty poshtë” pastrohet vetëm kështu, s’do keni më erë të r.ëndë, k.ruajtje dhe

Shumica e femrave komunikojnë çdo gjë me njëra tjetrën, por kur vjen fjala për të folur për gjërat personale dhe int.ime, ato nuk mund të tregojnë gjithçka/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Ndaj dhe ndonjëherë kujdesi për higjienën është diçka që secila prej nesh e bën në mënyrë të veçantë dhe sipas stilit të saj, ndaj dhe një nga dilemat më të mëdha për një femër është…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet