Lajm

Rrëfimi i shkodranes: Si ma mori shoqja burrin, por unë ende mbaj vjehrrin dhe vjehrren e sëmurë

Djalin i them mos më e hedh poshtë, por ata thonë që mkan veç mu vajzë. Unë sa t’kem frymë do kujdesem për ta se jam rrit në shpinë e tyre e nana e baba smë jan aq krah./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

As e baj për shpi, as për asnjë gja. Djali i tyne i bani hasha për një femër, por unë skam për ti braktis edhe pse kam pas raste me u sistemu”, shkruan ajo/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet