Lajm

Pukjanja: I bleva burrit br**ë të kuqe, më beri atë që nuk e imagjinoni kurre

Dhuratat jo gjithmonë janë pjesë e shijeve tona, ama në fund të fundit vlerësohet gjesti që dikush është kujtuar për ne. Ama nuk është ky rasti i një çifti nga Puka. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është historia e rrëfyer.“Kam burrin më injorant dhe të pashpirtë që mban ky dhe! Ku më qël loi mua për pjesë o Perëndi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet