Lajm

Me burrin e bëj vetëm njëher ndërsa me dashnorin 15 herë mbrenda natës

Une kam bërë se ks të mahnitshëm me djalin që më sjell postën e gjërave që blej. E që nga atëherë kam qenë duke shkruar me të dhe takohem me të çdo javë. Ai djali është shumë special dhe e di që do më shumë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jam 26 vjet dhe jam me të prej 4 vitesh, duke jetuar me të prej 2 vitesh. Ai është 28. Jeta jonë se.ksuale është monotone dhe tërheqja mes nesh është shuar. Ne më shumë kalojmë kohë me miqtë tanë dhe e ardhmja jonë nuk duket e mirë. Hap vid eon 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive