Lajm

I DASHURl IKU JASHTË SHTETIT, VAJZA BËN VEPRlMlN E PAPRlTUR. SHOKU I SAJ DO TE….!!!

DEIDRE thotë: Në situata të tilla nuk ka vend fjala ‘duhet të jetë me mua’.Nëse ajo është e përkushtuar ndaj të dashurit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

të saj, më e mira do të ishtë të sprapseni./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…