Lajm

“Hamë bukë me ujë, HlSTORlA e TRlSHTË që do ju bëjë të QANl (Video)

Gjashtë pjesëtarët e familjes jetojnë në një banesë të rr;ënuar, ku ushqimi i përditshëm për ta është buka e thatë dhe uji./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Hamë përshesh me ujë, bukë thatë… Pa energji elektrike për tre muaj. Nuk kam Iekë t’i paguaj. Kam 50 mijë lekë për të paguar”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet