Lajm

Fieraku bën rrëfimin rrëqethës: Kapa gruan me komshiun, po do ta ha TURPlN me bukë për…

“U trondita shumë kur kapa gruan time në flagrancë duke bërë me fqinjin. Në atë moment, mendova që ta vr as, por jam i detyruar ta /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

fal për hatër të dy fëmijëve tanë të mitur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…