Lajm

“E dashura ime është por nos tare dhe kryen se ks me burra të ndryshëm”, djali befason me rrëfimin e tij

Sa i përket punës së saj nuk më shqetëson fakti që shkon me burra tjerë, fundja është punë. Ka raste që ajo i është ofruar filmave të caktuar për të pasur një rol dhe unë nuk jam ndier kurrë keq për këtë. Dua të them, po,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

është një punë ndryshe nga të qenit një pritës apo diçka tjetër, por në fund të ditës nuk mund të bazosh një marrëdhënie në karrierën e njëri-tjetrit. Ah, po nuk i shikoj videot e saj, jo që kam gjë kundër tyre, por nuk ua kam nevojën sa kohë e kam pranë vetes.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet